Sushin valmistus vaatii tarkkuutta ja kokemusta. Tässä kymmenen syytä, miksi valinta kannattaa tehdä ammattilaisen kanssa:
-
Raaka-aineiden valinta ja käsittely on tarkkaa työtä.
-
Osaava kokki takaa sushin autenttisuuden.
-
Ammattilaiset tarjoavat räätälöityjä annoksia.
-
Palvelu on nopeaa ja ystävällistä.
-
Hygienia- ja laatuvaatimukset täyttyvät varmasti.
-
Laadukkaat ravintolat panostavat viihtyisään miljööseen.
-
Erikoisruokavaliot ja toiveet otetaan huomioon.
-
Ammattilaiset tuntevat sushin historiankin.
-
Tapahtumien järjestäminen sujuu ammattimaisesti.
-
Asiakaspalaute otetaan vakavasti ja sitä hyödynnetään.
Kluuvin Ginza Sushi Bar on ammattilaisten valinta, josta lisää tietoa löydät www.ginzasushibar.fi.